NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Boxtel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Boxtel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Boxtel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Boxtel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!