NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Boxtel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Boxtel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Boxtel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Boxtel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!