NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Budel-Schoot

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Budel-Schoot

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Budel-Schoot?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Budel-Schoot

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!