NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Budel-Schoot

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Budel-Schoot

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Budel-Schoot?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Budel-Schoot

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!