NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Castelre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Castelre

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Castelre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Castelre

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!