NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Casteren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Casteren

EEN MEER Allround zanger boeken in Casteren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Casteren

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!