NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Cromvoirt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Cromvoirt

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Cromvoirt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Cromvoirt

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!