NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in De Heen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in De Heen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in De Heen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in De Heen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!