NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in De Rips

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in De Rips

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in De Rips?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in De Rips

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!