NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Den Dungen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Den Dungen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Den Dungen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Den Dungen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!