NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Deurne

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Deurne

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Deurne?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Deurne

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!