NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Deursen-Dennenburg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Deursen-Dennenburg

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Deursen-Dennenburg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze entertainer vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Deursen-Dennenburg

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!