NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Dieden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Dieden

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Dieden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Dieden

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!