NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Diessen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Diessen

EEN MEER Allround zanger boeken in Diessen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Diessen

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!