NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Doeveren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Doeveren

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Doeveren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Doeveren

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!