NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Doeveren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Doeveren

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Doeveren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Doeveren

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!