NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Dongen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Dongen

EEN MEER Allround zanger boeken in Dongen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Dongen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!