NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Drimmelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Drimmelen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Drimmelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Drimmelen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!