NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Drongelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Drongelen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Drongelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Drongelen

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!