NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Drunen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Drunen

EEN MEER Allround zanger boeken in Drunen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Drunen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!