NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Dussen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Dussen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Dussen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Dussen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!