NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Eethen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eethen

EEN MEER Allround zanger boeken in Eethen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Eethen

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!