NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Eindhoven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eindhoven

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Eindhoven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Eindhoven

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!