NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Erp

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Erp

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Erp?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Erp

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!