NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Esbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Esbeek

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Esbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Esbeek

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!