NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Esbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Esbeek

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Esbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Esbeek

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!