NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Etten-Leur

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Etten-Leur

EEN MEER Allround zanger boeken in Etten-Leur?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Etten-Leur

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!