NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Fijnaart

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Fijnaart

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Fijnaart?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze entertainer vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Fijnaart

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!