NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Fijnaart

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Fijnaart

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Fijnaart?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Fijnaart

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!