NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Gastel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gastel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Gastel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Gastel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!