NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Gastel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gastel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Gastel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Gastel

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!