NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Geertruidenberg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Geertruidenberg

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Geertruidenberg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Geertruidenberg

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!