NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Gemonde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gemonde

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Gemonde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Gemonde

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!