NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Genderen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Genderen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Genderen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Genderen

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!