NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Giessen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Giessen

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Giessen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Giessen

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!