NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Gilze

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gilze

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Gilze?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger meestal in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Gilze

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!