NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Goirle

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Goirle

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Goirle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Goirle

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!