NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Goirle

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Goirle

EEN MEER Allround zanger boeken in Goirle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Goirle

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!