NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Grashoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Grashoek

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Grashoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Grashoek

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!