NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Grashoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Grashoek

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Grashoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Grashoek

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!