NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Groeningen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Groeningen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Groeningen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Groeningen

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!