NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haaren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haaren

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Haaren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Haaren

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!