NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haarsteeg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haarsteeg

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Haarsteeg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Haarsteeg

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!