NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haarsteeg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haarsteeg

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Haarsteeg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Haarsteeg

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!