NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haarsteeg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haarsteeg

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Haarsteeg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Haarsteeg

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!