NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hapert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hapert

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Hapert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Hapert

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!