NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hapert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hapert

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Hapert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Hapert

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!