NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haps

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haps

EEN MEER Allround zanger boeken in Haps?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Haps

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!