NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haren (Oss)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haren (Oss)

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Haren (Oss)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Haren (Oss)

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!