NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heesbeen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heesbeen

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Heesbeen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Heesbeen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!