NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heesbeen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heesbeen

EEN MEER Allround zanger boeken in Heesbeen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Heesbeen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!