NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heeswijk-Dinther

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heeswijk-Dinther

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Heeswijk-Dinther?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is aan u.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Heeswijk-Dinther

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!