NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heeswijk-Dinther

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heeswijk-Dinther

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Heeswijk-Dinther?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Geen probleem.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Heeswijk-Dinther

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!