NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Helenaveen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Helenaveen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Helenaveen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Helenaveen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!