NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Helvoirt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Helvoirt

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Helvoirt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Helvoirt

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!