NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heukelom

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heukelom

EEN MEER Allround zanger boeken in Heukelom?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Heukelom

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!