NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heusden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heusden

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Heusden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Heusden

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!