NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Heusden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heusden

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Heusden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Heusden

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!