NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hilvarenbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hilvarenbeek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Hilvarenbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Hilvarenbeek

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!