NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hilvarenbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hilvarenbeek

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Hilvarenbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Hilvarenbeek

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!