NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hoeven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hoeven

EEN MEER Allround zanger boeken in Hoeven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Hoeven

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!