NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hooge Mierde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Mierde

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Hooge Mierde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Hooge Mierde

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!