NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Zwaluwe

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Hooge Zwaluwe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!