NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Zwaluwe

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Hooge Zwaluwe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Geen probleem.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!