NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Zwaluwe

EEN MEER Allround zanger boeken in Hooge Zwaluwe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!