NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Zwaluwe

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Hooge Zwaluwe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Hooge Zwaluwe

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!