NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hoogerheide

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hoogerheide

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Hoogerheide?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Hoogerheide

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!