NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Huisseling

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Huisseling

EEN MEER Allround zanger boeken in Huisseling?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Huisseling

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!